Aziz Milletime!
27 Aralık, Türk Milleti için sadece bir tarih değildir; bu milletin bağımsızlık, birlik ve diriliş ruhunun simgesidir.
O gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişiyle birlikte Türk Milleti’nin kaderi yeniden yazılmış, esaret zincirleri kırılmış ve tam bağımsızlık yolunda ilk adım atılmıştır.
Bugün yine tarihî bir eşikteyiz. Bir sosyal medya TV kanalında yapılan çağrıya kulak veren çok sayıda siyasi parti lideri, sivil toplum kuruluşu başkanı ve kanaat önderi; tüm siyasi ve kurumsal kimliklerini bir kenara bırakarak 27 Aralık’ta Anıtkabir’de buluşma kararı almışlardır. Bu buluşma, herhangi bir siyasi etkinlik değildir. Bu buluşma, Türk Milleti’nin varoluş iradesini yeniden haykıracağı bir millî duruşun sembolüdür.
Aziz milletim;
O gün orada kalabalık olmamız, yalnızca bir görüntü değil; karar verici mekanizmalara, ABD’ye ve onun Ortadoğu’daki kuklalarına verilecek en güçlü mesaj olacaktır. Çünkü onlar, Türk Milleti’nin sustuğunu zannettikçe hadlerini aşıyorlar. Tom Barrack gibi küstahlar, Türkiye’ye parmak sallayabiliyor; emperyalist düzen, içimizdeki işbirlikçileriyle ihanet sürecini pervasızca sürdürebiliyor. Ama eğer biz 27 Aralık günü Anıtkabir’de omuz omuza durursak, artık kimse bu milleti görmezden gelemez. Artık kimse bu vatanın iradesine yön veremez. Her birimizin varlığı, orada bir bayrak gibi dalgalanacaktır. Unutmayın, bir kişi bile çok önemlidir. Çünkü Türk Milleti, bir olduğunda değil, bir kişi bile direndiğinde destan yazan bir millettir.
Kıymetli dostlarım, aziz milletim,
Bu çağrı bir partiye, bir derneğe ya da bir grubun çağrısı değildir. Bu çağrı, Türk Milletinin kalbinden yükselen bir çağrıdır. Biz orada siyasi kimliklerle değil, Türk Milleti’nin evlatları olarak bulunacağız. Bizim orada olmamız, bu toprakların geleceğine sahip çıktığımızın ifadesi olacaktır.
Sizi 27 Aralık’ta Anıtkabir’de yanımızda görmek istiyoruz.
Bu buluşma, mücadelemize güç, ruh ve anlam katacaktır.
Orada olun, çünkü tarih bir kez daha milletin yanında duranları yazacaktır.
Saygı ve muhabbetle,
Kadir Uğur Yılmaz

Yorumlar kapalı.